2021 best of képeim

Elsőnek kis statisztika: 115 napon készítettem fotókat, 514 Gb méretben, ez 22192 db képet jelent, ebből végül 1150 db lett kidolgozva. Több régebben készült képet is elővettem és újra kidolgoztam, ez legalább 80-100 db-ot jelent, de ezeket NEM tettem bele ebbe az összeállításba, hogy tényleg csak az idei évre koncentráljunk. Ezeket a képeimet a Fotók menüpont alatt megtaláljátok.

Ami az idei évben kiemelkedő volt, az a repülők és viharok fotózása volt. Mindkettőben viszonylag jó szezont mondhatok magam mögött. 

Ráálltam a speciálisabb képekre, a repülőknél is próbáltam egyedi helyzeteket, perspektívákat megmutatni, olyanokat amiket ritkán fotóznak mások. Emellett próbáltam tökéletesre fejleszteni a svenkelős technikámat, erről van egy külön cikkem is már: Kedvenc témáim #1: Svenkelés – Davidi Photo


Mik a tervek 2022-re? 

Folytatom a fotózást, fő témáim továbbra is a repülők és a viharok lesznek. Technikai fejlesztés nincs kitűzve 2022-re, maradok a jelenlegi felszerelésnél. Amit el szeretnék kezdeni, az a portréfotózás, a lehetőségekhez képest majd ebben szeretnék jobban elmerülni. 
Ja és persze további tanulás és fejlődés a fotókban, lehetőleg minél egyedibb képekre szeretnék rámenni, akkor is ha ez esetleg „szabályokba” ütközik:)

BUÉK Mindenkinek! 

2021-ben készült legjobbnak ítélt képeim:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.